Home

over mij

Hoi! Mijn naam is Mees van Boheemen. Ik ben 19 jaar oud en studeer Communication en Multimedia Design – (CMD) in Breda.


Als ontwerper ben ik geïnspireerd door het verleden. Tijd, experimenteren met tijd, en connecties (tussen mensen en/of objecten) spelen een grote rol in mijn design. Het maken van betekenisvolle ervaringen of producten is mijn doel. 


Ik ben altijd op zoek naar een nieuwe manier om mijn vaardigheden uit te breiden en doe dat graag in samenwerking met anderen. Want ook in samenwerken spelen connecties voor mij een grote rol. Of het nu met een opdrachtgever is, in een projectgroep of multidisciplinair team: connecten en samenwerken brengt het resultaat verder.

Opleidingen

Bachelor of Science

Avans Hogeschool

2020-2024


Havo

Sint Odulphus Lyceum Tilburg

2015-2020

CMD leert me de onbekende wereld van morgen inhoud te geven.  Onderzoek en ontwerp staan centraal. Ik ben een ontwerper die door middel van onderzoek, het bedenken en verbeelden, betekenisvolle (interactieve) communicatieproducten, -diensten en -belevingen maakt. Opdrachten waar ik fotografie, video en fysieke interacties kan maken, zetten mij aan.

 

 

Ik ben een nieuwsgierig en probleemoplossend denker. Sportief en een gezelligheidsmens. Een denkende doener, op zoek naar een nieuwe oplossing.

Vaardigheden

Ik kan goed overweg met de Adobe programma’s: Indesign, Illustrator en XD. Daarnaast zijn spiegelreflex camera’s geen onbekend terrein en ben ik goed in zowel fysiek als digitaal prototyping.

Kom in contact!